Workshop Restorative Yoga & klankschaalconcert
Zondag 12 november 2023

Diep ontspannen met betoverende klanken…

Op zondag 12 november a.s. ben je van harte welkom voor deze superontspannende workshop. Bij restorative yoga neem je gedurende langere tijd een yogahouding aan zoals de godinnehouding of ‘het nestje’.

 

Wat is restorative yoga?

 

Dat is een ontspannede yogavorm waarbij je je lichaam ondersteunt met kussens en dekens, zodat je lijf en zenuwstelsel optimaal tot rust kunnen komen. Hier en daar help ik je in de houding met nog een extra kussentje zodat je helemaal lekker ligt. En dan…

begint het concert.

 

En nemen we je mee op reis….. ik begeleid je naar plekken in je lijf, en Bertine en Rudi laten je wegdromen met hun betoverende, helende en sprookjesachtige instrumenten – zodat je nĂłg dieper kunt onstpannen.

Na het concert staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar en is er tijd om ervaringen te delen als je dat wilt.

En speciaal voor ons doen Rudi en Bertina ook nog even hun winkels open.

aerial yoga ontmoetingsdag

Wie zijn wij?

Bertina Zijlmans-van Acquoij

“Ik ben in de sauna in aanraking gekomen met het fenomeen klankschalen. Dat vond ik zo mooi en het was zo rustgevend dat ik daar meer van wilde weten. Zodoende volgde ik verschillende opleidingen”. Daarnaast heeft zij een eigen kledingwinkel: Gwoon Goed waar ze damesmode t/m maat 68 verkoopt. Je kunt haar vast leren kennen via haar vrolijke filmpjes op Facebook.

Colette Edelenbosch - Volop Yoga

Rudi Zijlmans is haar partner, hij werkt als professioneel Soundfulness klankwerker en als Peter Hess klankschaalmasseur. “De klanken en trilling van de klankschalen zorgen voor een diepe ontspannen staat van zijn en daardoor komen woorden voelbaar binnen. Door klank en resonantie ervaar jij waar er spanning in jouw lichaam aanwezig is zodat jij deze plek aandacht kan geven.” Hij runt bovendien de winkel van Klank en Ontspanning,. waar allerhande inspirerende producten te koop zijn die bijdragen aan bewustwording en zingeving – zoals wierook, interessante boeken, inzicht- en orakelkaarten, symbolische sieraden, windgongen en klankinstrumenten.

Colette Edelenbosch is de eigenaar van Volop Yoga. “Yoga brengt me in beweging, leert me luisteren naar mijn lijf. Ik geef sinds 2015 les aan Volle Vrouwen, en ben al in 2018 vooral online gegaan omdat ik uit het hele land vragen kreeg om daar lessen te verzorgen. Ik nodig Volle Vrouwen uit om op onderzoek uit te gaan en thuis te komen in hun lijf.” Ze is gediplomeerd  hatha yogadocent en deed de specialisatie Restorative yoga bij Diana van der Gaast.

aerial yoga Colette Edelenbosch

Programma:

inloop vanaf 10:15 uur

10.30 uur aankomst, ontvangst, koffie / thee en iets lekkers

± 11.00 uur restorative yogales met klankschalenconcert

± 12.30 uur lunch

14.00 uur afronding en voor wie wil: shoppen bij Gwoon Goed en/of klank & ontspanning

Locatie:

Giessenburg ligt in het midden van het land, vlak bij Gorinchem. Vlak aan het water staan een aantal panden die samen de Graanbuurt vormen – met daarin tal van bijzondere winkeltjes, waaronder de winkels van Rudi en Bertina.

 De Graanbuurt

Gebouw “Kolenbeurs”
Doetseweg 34
3381 KG  Giessenburg

De workshopruimte bevindt zich op de zolderzaal van de Kolenbeurs, boven de winkels van Rudi en Bertina. Er is voldoende parkeerruimte direct voor de deur. Omdat het zondag is zijn alle andere winkels gesloten zodat we alle rust voor onszelf hebben.

Praktisch:

Datum: Zondag 12 november 2023
Locatie: Workshopruimte Klank & ontspanning
Kosten: €49,50 pp (dit is inclusief lunch)

Er zijn maximaal 12 plekken, aanmelding gaat op volgorde van betaling. Cursisten van Volop Yoga hebben voorrang bij inschrijving. Wil je zeker zijn van je plek? Geef je dan snel op!

hardloper -Volop Yoga

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust! Stuur me een berichtje via 06-49782676 of via onderstaand  contactformulier.

1 + 11 =

© 2022 Colette Edelenbosch  |  Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Disclaimer | Contact | 🔒Naar de ledensite

Pin It on Pinterest

Clicky