Inschrijven voor de wekelijkse lessen

Volop Yoga Online

Zin in Yoga? Er zijn maar enkele plekken per maand beschikbaar

 

Omdat ik het belangrijk vind om persoonlijk contact te hebben met mijn cursisten, laat ik maar een beperkt aantal mensen toe tot de live lessen.  Op dit moment zijn er weer

plekken beschikbaar voor nieuwe leden

Colette van Volop Yoga

De eerste maand probeer je uit voor maar 15,-

Gebruik daarvoor de kortingscode “MAAKRUIMTE”

Blijf je daarna lid?

Na je proefperiode betaal je  €40,- per maand

Wat krijg je daarvoor?

♥ 2x per week een uur live, online yogales (op woensdagavond en vrijdagochtend) met een theekwartiertje na afloop voor wie dat wil ( waarde: €65,- per maand)

♥  Exclusieve toegang tot onze besloten Facebookgroep, alleen voor leden van Volop Yoga (waarde: onbetaalbaar 😉)

♥ Zo lang je lid bent, onbeperkt toegang tot een database van inmiddels meer dan 100 lessen, geordend op thema en op tijdsduur (variërend van 5 minuten tot ruim een uur  (waarde: €35,- per maand)

♥ Een groeiende module van instructie-video’s bij veelgestelde vragen zoals ”Hoe kan ik gemakkelijk opstaan vanaf de grond” of “hoe kan ik op een veilige manier mijn rug gebruiken”. (waarde: €30,- voor het hele pakket)

 

Met de kortingscode MAAKRUIMTE maak je extra voordelig kennis:

 

de eerste maand doe je mee voor €15,-

 

(en als je blijft betaal je daarna €40,- per maand)

 

Voor €15,- kun je 8 tot 10 keer live meedoen. Je kunt dus echt zonder risico en heel laagdrempelig uitproberen of het bij je past. En zeg nou zelf: 8x naar het zwembad, 8x Zumba of 8 yogalessen bij jou om de hoek is meestal duurder 😉

Hoe kan het dat jij zo goedkoop bent?

Ik hou van ‘simpel’. Toen ik online begon, had ik allerlei verschillende abonnementsvormen, de ene goedkoper en de ander wat meer uitgebreid. Om dat allemaal bij te houden was een heel gedoe.

In de praktijk blijkt dat de meeste mensen het liefst 1 live les per week volgen. Dat is de basis waarop ik mijn prijs heb bepaald. Wil jij meer? Dan kan dat voor hetzelfde bedrag. Dat is jouw mazzeltje 😉 omdat ik van simpel hou.

Wat maakt de lessen van Volop Yoga zo uniek?

 

♥ Colette weet als geen ander hoe het is om te leven en bewegen in een Rond lijf en heeft haar manier van lesgeven ontwikkeld op basis van haar eigen ervaringen én die van de inmiddels bijna 100 vrouwen die ooit deelnamen aan haar lessen

♥ In alle yogalessen kun je yoga-houdingen verwachten die bij JOUW volle lijf passen: Colette reikt je diverse opties aan zodat je met elke houding volwaardig mee kunt doen, ook als er ‘iets’ in de weg zit of je een blessure hebt

♥ De lessen zijn Online, maar niet On-persoonlijk: ik ken jou en jij kent mij en je kunt me altijd benaderen als je vragen hebt

keuzevrijheid: jij kiest of je de les anoniem volgt, in beeld bent óf op een later tijdstip inhaalt en of je wel of geen zin hebt in thee na de les.

♥ over thee gesproken: ik heb nog geen andere online yogastudio’s gezien waar ook gezamelijk thee gedronken wordt. Het is waardevol en verrijkend om ervaringen te delen – en we delen allemaal de ervaring van leven in een Vol lijf. Bij de thee kan het dan ook gaan over de yogales, maar ook over andere ervaringen die je in je dagelijks leven tegenkomt als je dik bent.

♥ en dat is fijn, ‘even onder elkaar’: je hoeft je nergens voor te schamen (sowieso niet!!!) maar bij ons al helemaal niet

♥ Colette heeft al sinds 2018 ervaring opgedaan met online lesgeven, toen de rest van de wereld nog niet wist dat dat kon, en heeft daardoor inmiddels ruime ervaring met wat wel en niet werkt als je online lesgeeft.

 

boekje Volop Yoga

Bonus voor wie zich nu inschrijft:

Als je NU inschrijft ontvang je ook mijn E-book ‘Yogahoudingen aanpassen aan een lijf met rondingen’ als PDF ter waarde van €10,- Dit E-book deel ik alleen met leden van Volop Yoga en is nu nog niet los verkrijgbaar, omdat het continue in ontwikkeling is.

Hierin deel ik alle tips & tricks die ik in de loop van de jaren heb verzameld en ontwikkeld op basis van de ervaringen van mijn inspiratiebronnen, mijzelf en mijn cursisten. Zo kun je altijd nazoeken hoe je bv ruimte maakt voor je buik, lekkerder kunt liggen, weer op kunt staan vanaf de grond, wat je kan doen als knielen niet fijn is – en nog veel meer.

Print hem uit en leg hem in de buurt van je yogamat!

Zo af en toe vul ik het boekje aan met de nieuwste inzichten en als lid heb jij áltijd gratis toegang tot de nieuwste versie.

Wat zeggen de leden over Volop Yoga?

|

Angela van Garderen (37) Lopik

Colette heeft mij liefdevol en op en zachte manier weer in contact gebracht met mijn lichaam. Stapje voor stapje begin ik het steeds prettiger te vinden om met mijn lichaam bezig te zijn op deze bewuste manier. Ik heb ervaren en geleerd dat alles er mag zijn.

|

Monique van Mourik (49), Leidschendam

Ik kijk uit naar de woensdagavond en vind het fijn dat ik word geholpen met het mogelijk maken van de oefeningen als er lichaamsdelen in de weg zitten. Het thee drinken na de les vind ik super gezellig en vind je nergens anders online!

|

Marianne Landman (56), Kerk-Avezaath

Ik heb jarenlang yogales gehad, maar nu ik bij jou lessen volg, merk ik dat ik dieper kom. Het is bevrijdend om te erkennen dat mijn lichaam nu deze vorm heeft en dat ik daar ruimte voor mag maken!

Aanmelden doe je zo:

Vul je gegevens in en klik op ‘inschrijven’.
Je wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving.

Gebruik de kortingscode MAAKRUIMTE in het 2e scherm
(dan doe je de eerste maand voor €15,- mee)

Direct na betaling heb je toegang tot alle lesvideo’s en tot de live lessen (woensdag 20.00 uur en vrijdag 10.00 uur). Alleen tijdens schoolvakanties is er geen live les.

Niet goed? Geld terug!

Bevalt het niet, om welke reden dan ook? Als je in je proefmaand opzegt, krijg je je geld gewoon terug.

Als je je inschrijft, ga je accoord met de algemene voorwaarden en wordt er ná je proefperiode maandelijks automatisch €40,- afgeschreven. Om voor de proefkorting in aanmerking te komen gebruik je de kortingscode ‘MAAKRUIMTE’ in het volgende scherm.

© 2021 Colette Edelenbosch  |  Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Disclaimer | Contact | Naar de ledensite