Online yogales: hoe werkt het?

Start met de gratis introductiecursus

Bij Volop Yoga volgen plussize vrouwen

yogales op maat

Je hoeft je niet in onmogelijke bochten te wringen, maar mag experimenteren en ontspannen in het lijf dat je hebt.

Zodat je thuis komt bij jezelf, leniger wordt en leert om te ontspannen. Wees lief voor je lijf – elke woensdagavond en vrijdagochtend.

Live Online – dus gewoon vanuit je eigen huis!

 

meteen inschrijven? Dat kan ook

Colette van Volop Yoga

 Yoga: je zou wel willen, maar pff…

 

Om als plussizer de yogastudio binnen te stappen: het is toch een beetje een dingetje…

Maar die drempel moet je wél over, als je wilt starten met yoga. Bijvoorbeeld om weer in beweging te komen, soepeler te worden, om contact met je lijf maken of omdat je behoefte hebt aan wat meer ontspanning en “me-time” in je leven.

Toch is het lastig om de stap te zetten. Je stelt hem steeds uit – voel ik me als dikke vrouw wel op mijn gemak tussen de slanke dames? Ben ik straks diegene die de halve les niet mee kan doen omdat mijn buik in de weg zit?

Hoe wordt er naar me gekeken door de andere cursisten – en ga ik me dat aantrekken of niet?

Ze zeggen dat yoga voor iedereen is… maar is het ook voor mij?

Yoga via youtube…?

Misschien heb je al wel eens yogalessen op youtube of een ander, betaald platform bekeken. En al bij de 2e houding dacht je: ja maar – hoe dan?! Zo’n yoga-elfje krult zich in alle bochten maar bij jou zit er nou eenmaal die buik in de weg – en voor je ‘t weet ben je meer dáár mee bezig dan dat je nog ontspant van de les.

kathouding in 3 varianten Volop Yoga

Yoga op JOUW maat

Hoe fijn zou het zijn als de yogajuf gewoon op jou lijkt en lesgeeft op een manier die natuurlijk aanvoelt – omdat jouw rondingen er mogen zijn. Om te bewegen binnen je eigen mogelijkheden, met medecursisten die hetzelfde soort lijf hebben als jij – zodat je elk laatste restje schaamte kan laten varen en gewoon lekker met yoga bezig kan zijn.

ruimte voor de buik maken

Jouw lijf is de norm

Bij Volop Yoga maak je ruimte voor je rondingen, met yoga-lessen op JOUW maat. Je bent niet de uitzondering in de les: jouw lijf is de norm. En ik leer je hoe je naar jouw lijf kan luisteren en houdingen kan aanpassen zodat ze voor je werken.

Online live lessen, met persoonlijke begeleiding

Ik geef mijn yoga-lessen 2x per week live online. Je doet mee vanuit de privacy van je eigen huis: je zet je mobiel, tablet of laptop voor je neus en ‘you are good to go’. We werken dus online, maar we zijn wel écht in contact met elkaar. Ik weet wie jij bent en als je daar behoefte aan hebt, kan je je vragen stellen en ervaringen uitwisselen bij een kopje thee (of koffie) na de les.

Op je lijf geschreven

Alle houdingen in mijn yogalessen passen bij Volle lijven en ik bouw de les zó op dat iedereen volwaardig mee kan doen. Je wordt bijvoorbeeld niet ‘geparkeerd’ in de kindhouding bij wat moeilijkere oefeningen. Ik reik opties aan zodat ook jij daarin jouw vorm kan vinden. En vind je het lastig om vanaf de grond te oefenen, dan kun je ook meedoen vanaf je bed of op een stoel.

Wat brengt het je?

 Volop Yoga Online is de perfecte manier om wekelijks je Yoga-moment te pakken, zonder al het gedoe van lessen op een locatie buiten de deur. Veilig en vertrouwd, omdat de Yoga-juf en deelnemers precies zijn zoals jij.

♥  Een wekelijks rustmomentje, ‘me time’
♥  Waarin je stress loslaat en jezelf op kan laden
♥  Je wordt soepeler en ontdekt wat je allemaal nog meer kan
♥  Je bouwt aan een vriendelijke relatie met je lijf en een positief zelfbeeld
♥  Je leert luisteren naar signalen van jouw lijf
♥  En dat werkt door op andere levensgebieden – privé, werk, gezondheid,…

meteen inschrijven? Dat kan ook

Colette Edelenbosch Volop Yoga

Wat zeggen de leden van Volop Yoga?

|

Ayla Colder (31) Rosmalen

Sinds een aantal weken doe ik mee. Ik merk écht dat ik er baat bij heb. Dingen als even bukken om iets op te rapen, een keer moeten draaien om om je heen te kijken; bij al die bewegingen denk ik nu: “dat kán ik, want ik doe yoga”… heerlijk is dat!

|

Cindy (45) Houten

De lessen geven mij rust. Ik kan meer dan ik denk, ik waardeer mijn lijf ook veel meer dan voorheen. Wat ook heel fijn is dat de lessen altijd terug te zien zijn, ik kan dus als ik iets lastig vond of juist fijn die bewuste les nog eens doen op een tijdstip wat mij uitkomt.

|

Angela van Garderen (37) Lopik

Colette heeft mij liefdevol en op en zachte manier weer in contact gebracht met mijn lichaam. Stapje voor stapje begin ik het steeds prettiger te vinden om met mijn lichaam bezig te zijn op deze bewuste manier. Ik heb ervaren en geleerd dat alles er mag zijn. Ook als een les even niet goed lukt. Het is oké.

|

Inge Huijbers (55) Udenhout

Soms heb ik moeite om naar boven te gaan en yoga te gaan doen. Maar als ik dat gedaan heb voel ik me lichter, ontspannen, soms ook nog met meer energie. Je benoemt dingen die helpen bv ‘maak meer ruimte door je buik op te tillen’. Heerlijk!

|

Miran (48)

De combinatie van inspanning en ontspanning…ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld!! Ook buiten de lessen merk ik dat ik er veel aan heb.
Als ik erg druk ben op werk, ga ik even zitten, ik let op mijn ademhaling en ik kan weer even door.
|

Karin (55 jaar)

Ik zag erg tegen online lessen op maar wist ook dat ik niet naar een yoga klas hier in de buurt zou gaan. Maar tijdens de proefmaand was ik al overstag. Nu vind ik online juist heerlijk. Na de les geen gedoe met omkleden en naar huis moeten gaan, maar gewoon lekker thuis in mijn flow blijven!

Zo werkt Volop Yoga Online:

De meeste mensen starten met de gratis kennismakingscurusus, maar je kan ook gelijk inschrijven als je nu al enthousisat bent. Besluit je om lid te worden van Volop Yoga Online? Dan neem je een maandabonnement. Een proefmaand kost je maar €15,- en daarvoor mag je álles uitproberen wat het abonnement te bieden heeft. Blijf je lid? Dan betaal je daarna  €32,50 per maand.

Volop Yoga in de huiskamer

Dit zit allemaal in het maandabonnement:

♥ 2x per week een live online yogales (woensdag 20.00 uur en vrijdag 10.00 uur)

♥ je kan meedoen met jouw camera aan of uit, net waar je je prettig bij voelt

♥ les gemist? Geen probleem, je kunt de les ook later terugkijken

♥ we drinken thee (of koffie) en praten na met wie dat wil, maar als je wat anders te doen hebt: feel free to go!

♥ je abonnement is per maand opzegbaar, dus je zit nergens aan vast

♥ elke maand een ander thema: een deel van het lijf of een begrip uit de yogafilosofie en bijna altijd met een twist richting bodypositivity / bodyneutrality

♥ Zin in een yoga-tussendoortje? Kies uit meer dan 100 kortere en langere lessen in de ‘yogatheek’

meteen inschrijven? Dat kan ook

boekje Volop Yoga

Extra’s:

Voorrang & korting bij workshops en ontmoetingsdagen

Gratis e-book ‘Yogahoudingen aanpassen aan een lijf met rondingen’

installeer de Volop Yoga app: yogatheek & besloten ledenforum in je broekzak!

Wie is Colette?

Ik heb mijn Volle lijf inmiddels lief en dat gun ik jou ook: ons lijf is niet een probleem dat gefixt moet worden, het is ons thuis. We leven, werken, lachen, huilen en vrijen met ons lijf, dat is toch magisch? Yoga is de bron van waaruit ik jou uitnodig om te worden wie je bedoeld bent te zijn. Ik heb een klassieke, 4-jarige hatha yoga opleiding gevolgd en ben lid van de VYN.

logo Vereniging Yogadocenten Nederland 500 uur

Schrijf je in voor de gratis cursus “Yoga voor plussize vrouwen”

Je ontvangt gratis mijn 8 doe-het-zelf introductielessen en ik blijf je daarna graag inspireren met mijn yoga-tips. Je kunt je op elk moment weer eenvoudig afmelden.

© 2022 Colette Edelenbosch  |  Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Disclaimer | Contact | 🔒Naar de ledensite

Pin It on Pinterest

Clicky