Workshop Aerial yoga 25 juni 2023

Ga je mee vliegen?

Ben jij plussize en heb je zin in een bijzondere ervaring? Op 25 juni organiseren Christine Groen en Colette Edelenbosch een workshop aerial yoga speciaal voor plussize dames. Geef je gewicht  aan de doeken, laat je dragen, wiegen, schommelen, verrassen (door jezelf én door ons) en daag jezelf uit. De doeken zijn sterk genoeg en wij Volle Vrouwen zijn dat ook!
aerial yoga ontmoetingsdag

Christine is leefstijlcoach en aerial yogadocent met een passie om mensen, maar voorál plussizers, te laten voelen hoe fijn het is om door de doeken gedragen te worden. Colette is zelf dik en heeft een online yogaschool voor plussize vrouwen en heeft een keer bij Christine  “proefgedraaid” in Amsterdam (misschien heb je de foto’s op haar socials gezien?) – en vond  spannend, stoer, eng, leuk en verrassend tegelijk! Samen hebben ze genoeg expertise om een veilige, ontspannen én vrolijke ervaring van te maken. Ga je mee…?

aerial yoga Colette Edelenbosch

Programma:

12.30 uur aankomst in Weesp, ontvangst, koffie / thee

13.00 – 14.00 uur: ronde 1* aerial relaxyoga / workshop Colette*

14.15 – 15.15 uur: ronde 2* workshop Colette / aerial relaxyoga

>> theepauze met wat fruit <<

16.00 uur: staande aerial yoga – in duo’s, je helpt elkaar in de houding

17.00 uur: eenvoudig hapje & sapje én een verrassende afsluiter

Rond 18.00 uur sluiten we af.

* We splitsen de groep in 2-en. In de eerste ronde gaat één groep met Christine relaxen in de doeken (grote zaal) en de andere groep krijgt een workshop van Colette op de bovenverdieping. In de 2e ronde draaien we dit om.

De meestgestelde vraag:

aerial yoga Colette Edelenbosch


Kan die doek mij wel dragen?”

het antwoord op deze meestgestelde vraag:

Jazeker!

Alle materialen zijn samengesteld door Aerial Yoga Nederland. Daarbij zijn de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen in acht genomen. De plafondhaken, karabiners en de touwen/daisy chains kunnen afzonderlijk 250kg dragen en de doeken kunnen 1200kg dragen, een totaal verdeeld gewicht van 2700kg.

De studio hebben we uitgezocht op de aanwezigheid van dit soort gecertificeerde materialen. Én op het glas-in-loodraam natuurlijk 😉

Q&A gemist?

bekijk hier de opname als je nog vragen hebt – via de hoofstukken (korte stops in de afspeelbalk) kan je doorspoelen zodat je niet álles hoeft te bekijken.

 Praktisch:

Datum: Zondag 25 juni 2023
Locatie: de studio van Yoga Today in Weesp
Kosten: €50,- pp

De workshop gaat door als er 15 of meer mensen meedoen. Cursisten van Volop Yoga hebben voorrang bij inschrijving. Wil je zeker zijn van je plek geef je dan snel op!

hardloper -Volop Yoga
Christine Groen Aerial yoga

Opleidingen:
200hrs RYS Hatha yoga Nepal
50hrs Aerial Yoga Ulu Yoga Thailand
50Hrs Aerial Yoga Radiantly alive Bali
100hrs Aerial yoga + zwangerschap + therapy Bij Aerial Yoga Nederland
Daarnaast meer dan 8 jaar eigen ervaring.

Ze weet dus waar ze het over heeft 🙂

Wie is Christine Groen?

“Voor mij komt het allemaal samen in de doeken. Lang geleden voelde ik me al sterk aangetrokken tot Yoga, maar mijn lichaam sputterde aan alle kanten tegen. Als ervaringsdeskundige met overgewicht en gewrichtspijn was een yogales bijna niet uit te houden, totdat ik Aerial yoga tegenkwam. Elke les was een enorme uitdaging, maar toch voelde het als thuiskomen. Een kantoorbaan beviel me niet, ik miste de doeken en wilde meer tijd voor gezondheid. Nu besteed ik werk en vrije uren daaraan: ik ben leefstijlcoach en geef Aerial yoga-lessen.

Aerial yoga is een dynamisch spel van lenigheid, balans en kracht – en met behulp van het doek zijn de houdingen aan te passen aan ieders mogelijkheden, van beginners tot gevorderd.”

https://christinegroen.com/homepage/

 

Christine Groen Aerial yoga
aerial yoga Colette Edelenbosch

“Wie is Colette Edelenbosch?

“In 2011 startte ik mijn opleiding tot yogadocent en vaak merkte ik dat ik de enige dikke cursist in een les was. Terwijl yoga mij zo goed deed – zowel fysiek als op het vlak van het accepteren van mijn lijf zoals het is. Yoga brengt me in beweging, leert me luisteren naar mijn lijf. Ik geef sinds 2015 les, sinds 2018 voornamelijk online, aan Volle Vrouwen en nodig hen uit om op onderzoek uit te gaan en thuis te komen in het lijf van vandaag. Ik werk volgens de principes van Health at Every Size: alles wat je doet om je lekker in je vel te voelen maakt je gezonder – los van het gewicht dat je hebt. Meer info: www.volopyoga.nl

 

© 2022 Colette Edelenbosch  |  Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Disclaimer | Contact | 🔒Naar de ledensite

Pin It on Pinterest

Clicky